На Мукачівщині тривають берегоукріплюючі роботи

А також будівництво мосту

В квітні 2015 року комісією Свалявської РДА спільно з представниками Мукачівського управління проведено обстеження р.Дусинка в с. Дусино по вул.Миру з виходом на вул.Зоряну на території Дусинської сільської ради на предмет визначення пошкоджень береговою ерозією відрізку берегів протяжністю 120 п.м.

Впродовж кількох років в результаті наносів гравійно-піщаної суміші утворилися два островки, які заросли чагарником з верболозу та дерев породи вільха, що перешкоджає вільній течії річки в цьому районі розділяючи її на дві течії. Згідно висновків комісії для запобігання подальшого руйнування берегів р.Дусинка необхідно провести роботи по розчистці островів, що утворилися посередині русла річки Дусинка.

Мукачівське МУВГ заключило договір на виконання підрядних робіт з Дусинською сільською радою по об’єкту: «Регулювання русла річки Дусинка в с.Дусино по вул. Миру в районі мосту з виходом на вул. Зоряна на території Дусинської сільської ради». Роботи по регулюванню русла виконані в травні місяці в повному обсязі.

Також управлінням продовжуються роботи по реконструкції мосту через р.Дусинка у с.Дусино.

Мукачівське МУВГ