В Ужгороді покажуть виставу «Попередні пестощі»

Виставу «Предварительные ласки» з проекту «10 хвилин До та Після сексу» завтра гратимуть в обласному драмтеатрі.

Спектакль до Ужгорода привіз відомий київський театр “Чорний квадрат”.

Сьогодні, у прес-центрі газети «НЕДІЛЯ» відбулася зустріч з актрисами театру Анною Яновіцькою та Наталією Морозовою.

“Вам – по 15 … Дуже хочеться, але – не можна! Вам уже по 18. Як і раніше дуже хочеться, але – де ?! І ось Вам вже під / за тридцять … Вже і можна, і є де … Але! Ставати від цього легше? .. Чи варто йти в гості до чоловіка при першому знайомстві? А якщо, при цьому, ти все ще не замужем? А запрошення в гості, чи так уже відразу, має на увазі натяк на ліжко? Або дійсно можна, для початку знайомства, спробувати обговорити з партнером творчість Бродського? І чи варто взагалі ходити навколо, якщо всім і так ясно, чим закінчиться? У який момент захоплюючий флірт може оголити смуток самотності? В якій ситуації випадкове знайомство дуже сильно нагадує любов з першого погляду? Чи готові ми кардинально змінювати життя заради негарантованої можливості бути коханими? .. На ці питання і постараються знайти відповіді актори театру “Чорний Квадрат”. І, як завжди, ці пошуки рясно приправлені Фірмовим гумором! Шлях до радості у кожного свій”, – так афішує завтрашню виставу сам театр.

Головна тема цієї пікантної комедії (як й інших спектаклів “Чорного квадрату”) – стосунки між людьми. “Хочемо донести до глядачів, що треба любити одне одного, не зважаючи ні на що. У житті часто трапляються негаразди, сварки. Головне, щоб на старості жоден з нас не пошкодував про те, що не жив і не любив по-справжньому”, – переконані акторки.

Хоч на афіші вистави є вікове обмеження “18+”, артистки кажуть, що “дорослий” – це поняття не паспортне: “Буває, що люди у 13-15 ставляться до всього набагато спокійніше, ніж 40-річні. Тому ми все-таки не робимо жорстких рамок. Це на відповідальності батьків”.

Від Ужгорода акторки в захваті. Вони розповідають, що найбільше їм подобається тутешня атмосфера: “Є міста, де люди не посміхаються зовсім. І це не грубіянство, а просто така манера спілкування. Тут все навпаки: ужгородці якісь відкритіші, не створюють зайвих дистанцій. До того ж, у цьому місті кожен камінчик має за собою дуже багату історію”.

Виставу “Предварительные ласки” покажуть завтра о 19.00.

http://prozahid.com