На Берегівщині розвісили “списки боягузів”

Листівки із особистими даними мешканців, які нібито ухиляються від мобілізації, розклеїли невідомі у Берегівському районі.

У тексті листівки, фото якої у Фейсбуці опублікував місцевий мешканець, закликають «справжніх чоловіків» не «ховатися за спинами матерів та дружин», а прийти у військкомати, стати у армійський стрій та не бути боягузами у справі захисту Батьківщини. Навіть наводиться цитата з Євангелія «По ділах їх впізнаєте їх».

Завершується текст словами: «Звертаюсь до Вас, справжні патріоти. Не чекаючи повістки добровільно прибути до військового комісаріату та добровільно долучитись до лав Української армії. Разом переможемо!». Далі розміщено список з домашніми адресами, датою народження мешканців Берегівщини під заголовком «Вони ховаються від мобілізації».

На листівці не вказано, хто саме їх розповсюдив, нема жодних контактів. По офіційний коментар видання звернеться до військового комісаріату Берегівщини, адже цей факт схожий на ще одну сплановану провокацію для підбурення мешканців міста та райну.

BeregszászNews