Сьогодні із журналістами Ужгорода зустрінуться актори театру «Чорний Квадрат»

Вже вдруге до обласного центру Закарпаття приїхав відомий київський театр імпровізації «Чорний Квадрат» з виставою «Попередні пестощі».

 

Актори, які грають у виставі, сьогодні о 14.30 запрошують журналістів краю на зустріч за кавою до прес-центру газети «НЕДІЛЯ».

Трупа цього унікального оазису сміливих експериментів та іскрометних комедій запрошує ужгородців на прем’єру вистави «Попередні пестощі», яка відбудеться 19 травня у вівторок, о 19.00 у драмтеатрі.

Вас чекають відверті теми, щирі розмови, кокетство і флірт, сум і сміх, любов і ненависть. І ще щось невловиме… Приємний еротизм, який лоскоче нерви і розслаблюємо мозок. Театру «Чорний Квадрат» блискуче вдається, зачіпаючи сугубо інтимні речі, ходити буквально по «лежу ножа» і не скотитися при цьому у вульгарність.

Пікантна комедія для дорослих «Попередні пестощі» – вистава з проекту «10 хвилин До і Після сексу», повідомляють організатори заходу.

…Вам – по 15… Дуже хочеться, але – не можна! Вам уже по 18. Як і раніше дуже хочеться, але – де?! І от вам уже під/за тридцять… Вже і можна, і є де… Але! Чи стає від цього легше?..

Чи варто йти в гості до чоловіка при першому знайомстві? А якщо, при цьому, ти усе ще незаміжня? А запрошення в гості, чи так вже відразу, є натяком на ліжко? Чи можна, для початку знайомства, спробувати обговорити з партнером творчість Бродського? І чи варто взагалі ходити навколо, якщо всім і так ясно, чим все закінчиться?..

Вистава складається з двох любовних історій про те, якими шляхами пара приходить або не приходить до сексу, і якими вигадливими способами намагається потім втекти від наслідків.

Це історії про те, як хотілося, але не склалося, або склалося, але не так, як хотілося. У який момент захоплюючий флірт може оголити смуток самотності? У якій ситуації випадкове знайомство дуже сильно нагадує любов з першого погляду? І головне – чи готові ми кардинально змінювати життя заради негарантованої можливості бути коханими?… На ці питання постаралися з гумором знайти відповіді актори театру «Чорний Квадрат».

Історія, як правило, нічому не вчить, а досвід приходить, коли він уже не потрібний, і кожне покоління чоловіків і жінок наступає на ті самі «граблі». А виходить, проблеми взаємин нікуди не дінуться, і нам залишається лише посміятися над ними. Що глядачі із задоволенням і роблять на цій виставі!

Відверті жарти, якими переповнена вистава «Попередні пестощі», не призначені для людей, що люблять банальність. Комедія дуже яскрава і соковита – тому що про нас, тому що про секс і любов. А це дуже рідко буває сумним або нудним. Це постановка для дорослих людей, – не по паспорту, а по стану душі.

http://nedilya.net