У Берегові меншає переселенців

Про це йшлося на апаратній нараді у Берегівській міській раді

Сьогодні,18 травня, у Берегівській міській раді відбулася традиційна апаратна нарада при міському голові.

Під час обговорення різних сфер життєдіяльності міста було повідомлено, що заборгованість по пенсіях та зарплатах у Берегові відсутня.

89 тимчасових переселенців із зони АТО та Криму зареєстровано у місті, проте за останній місяць їх число із119 скоротилося. Багато з цих громадян виїхали за межі Берегова.

На обліку територіального центру перебуває 347 осіб,21 перебувають на стаціонарі. Міський голова зазначив, що центр потребує ремонтних робіт. Тому за умови, продовження позитивної динаміки виконання бюджету, на терцетр буде виділено кошти..

У службі у справах сім’ї інформували, що26 дітей перебувають у складних життєвих обставинах. Також цього місяця було влаштовано3 рейди щодо дітей-жебраків. Так, Олександрія Садварі зазначила, що одну дитину вже влаштували до дитячого притулку, а щодо батьків другої відкрито кримінальну справу. У місті зареєстровано138 багатодітних сімей, з них неблагополучних- 21.

У відділі архітектури зазначають, що з23 літніх терас подовжені паспорти мають 15, а з35 діючих у місті МАФів необхідних документів мають всього 5. Міський голова вважає, що всі підприємці повинні сплачувати податок місту і бути зареєстрованими, тому доручив Петру Попу серйозно зайнятись з вирішенням цього питання.

Хід виконання бюджету становить 124, 4%. Зокрема додаткові надходження приносять акцизний податок з роздрібного продажу підакцизних товарів, а також туристичний збір.

Новини Берегівщини