На Тячівщині – новий архітектор

Влада району чекає від головного “будівничого” якісної та професійної роботи

Сьогодні т.в.о. голови державної адміністрації Василь Йовдій представив новопризначеного керівника працівникам райдержадміністрації, керівникам установ та організацій району. Колегу також привітали члени спілки архітекторів району.

Розпорядження голови райдержадміністрації про призначення зачитав керівник апарату державної адміністрації Богдан Макусій:

– Зважаючи на проведений конкурс, на підставі погоджень обласної державної адміністрації , управління містобудування та архітектури призначити Шпитока Аскольда Сидоровича на посаду начальника відділу містобудування та архітектури з 21 травня 2015 як такого, що успішно пройшов конкурсний відбір, – йдеться в документі.

Вітаючи новопризначеного посадовця очільник району Василь Йовдій відзначив, що найбільший талант керівника – вміння вирішувати проблеми людей, а не знаходити причину як це не роботи. Відтак висловив сподівання, що такий талант притаманний новому керівнику, побажав йому успіхів у професійній діяльності та всіх благ.

Василь Каганець відзначив, що процедура призначення проходила довго, але відкрито. Відтак наголосив, що упродовж тижня-двох очікується створено архітектурно-будівельної ради, завдяки чому можна було погоджувати відповідні проекти.

– Також надіємось, що будуть усунуті недоліки, які були при попередньому керівництву відділу, – а це відсутність спілкування з архітекторами, землевпорядними організаціями і сільськими головами, – зауважив заступник голови.

Від імені правління спілки архітекторів Закарпаття і Тячівської районної організації Національної спілки архітекторів Аскольда Шпитка привітав Олександр Малаховський та інші колеги.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації