На Берегівщині рятувальники мали клопіт

Вони ліквідовували те, що накоїла негода

25 березня у Берегівському районі внаслідок сильних поривів вітру впало одразу кілька дерев. Загалом рятувальники протягом вечора тричі виїжджали для розпилювання поваленої рослинності.Перше повідомлення надійшло до служби порятунку «101» о 19:23. Водій одного з проїжджаючих автомобілів розповів, що на автошлях між с. Велика Бийгань та с. Косино впало два дерева. Як наслідок, дещо ускладнився рух машин, котрим довелося об’їжджати повалені гілки. На місце події виїхали бійці 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. За допомогою бензопили вони розрізали та відтягли в сторону близько 2 кубометрів деревини.

Незабаром подібний випадок трапився вже в самому м. Берегово. На вулиці Стефаника через негоду відкололася половина дерева і впала на дорогу, частково обмеживши рух автомобілів. Відповідний виклик надійшов до оперативно-рятувальної служби о 21:10. Після прибуття на місце події рятувальники оперативно розкрижували дерево й відтягли близько 1 кубометра деревини на узбіччя.

Крім цього, у Берегові в урочищі Окремий хутір о 22:35 частина дерева впала на веранду житлового будинку, пошкодивши покрівлю на площі 2 кв. м. При цьому гілка зачепила лінію електропередач. Відтак, аби рятувальники змогли розпиляти дерево, бригада РЕМ тимчасово знеструмила кілька домівок. Коли бійці ДСНС розкрижували 1,5 кубометра деревини й відтягли їх убік від житлового будинку, електропостачання було відновлено.

У ДСНС України у Закарпатській області