Архієрейське богослужіння з нагоди свята Трійці відслужили у Малому Березному

На службі вшанували Чудотворні ікону Мукачівської Богородиці

31-го травня у с. Малий Березний Великоберезнянського деканату на свято Зіслання Святого Духа відбувся єпархіальний відпуст у Свято-Миколаївському чоловічому монастирі чину Святого Василія Великого.

Перед початком Святкової Літургії у супроводі Мукачівського військового духового оркестру було винесено для вшанування Чудотворну ікону Мукачівської Богородиці.

Преосвященного владику Ніла зустрів протоігумен Павло (Райчинець), а молодь монастирського храму привітала владику віршованими словами. Декілька сотень наших вірників прийшли на це урочисте свято з різних куточків нашої єпархії, також були присутні паломники з різних регіонів України.

Архієрейську Службу Божу владиці співслужили протоігумен Павло (Райчинець), протоігумен Пантелеймон (Саламаха), став. прот. Василь Данилаш, декан Великоберезнянського деканату, став. прот. Василь Гуйван, декан Воловецького деканату, а також 16 священнослужителів. Багато отців уділяли Святу Тайну Покаяння. У архіпастирському слові владика Ніл звернувся до вірників з настановою християнського життя. Відкритість наших сердець для прийняття Животворящого Духа.

Про це повідомили у Мукачівській греко-католицькій єпархії.