На Мукачівщині через ревнощі почалася стрілянина

Чоловік стріляв просто посеред вулиці.

У селищі Чинадієво Мукачівського району 34-річний місцевий житель підстрелив двох односельців віком 35 та 36 років. Обидва наразі перебувають у травматологічному відділенні Мукачівської лікарні, а стрілок доставлений до міськвідділу міліції.

У середу, 3 червня, близько 19-ї години до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у смт. Чинадієво чоловік стріляє на вулиці з пістолета. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції.

Вході перевірки даного повідомлення було встановлено, що під час конфлікту, який виник на грунті ревнощів у місцевому магазині між трьома односельцями, був застосований спецзасіб травматичної дії, споряджений гумовими кулями. З місця події до лікарні були доставлені двоє чоловіків віком 35 та 36 років, один з них отримав поранення у руку, а інший у плече.

У міськвідділі міліції, куди доставили зловмисника, стало відомо, що зброя, з якої він стріляв, була придбана через мережу Інтернет.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 3 до 7 років. Триває досудове розслідування.

Інформація Мукачівського МВ УМВС