На Закарпатті грали у “благодійний футбол”

6 червня, при пекучому сонці, пройшов вже 13 за ліком благодійний футбольний турнір з міні футболу I Belive In U.

На турнір було заявлено 8 команд, які були розбиті на дві групи.

В першій групі підібрались досить рівні суперники, тому і боротьба за вихід тривла до останнього матчу.Трактор здобувши дві перемоги став першим, а друге посіли Вікінг, які маючи чотири очки. лише за кращої різниці забитих/пропущених, обійшов Стимул. Господарі поля Баранинці з трьома пунктами, у завершальній грі з трактористами втратили можливість пройти далі.

Група Б мала двох явних фаворитів – Чесетр і УТЕІ КНТЕУ, і тут вирішувалось лише хто з якого місця пройде у півфінал. Баварія та Донбас виявилися не готовими до протистояння з такими сильними суперниками. В результаті лідери групи розписали мирову, тому за додатковими показниками першими стали студенти, Чесетр – другий.

У матчі за підсумкове пяте місце Стимул зумів, ближче до завершення гри, вирвати перемогу у Баварії з Хуста. Самі баварці приїхали на турнір не в оптимальному складі. Проте головним завданням, за їх словами, для них було пограти у своє задоволення у футбол і передати грошову допомогу тим хто того потребує (окрім реєстраційного внеску, хустяни передали значну суму від хустської громади).

У півфіналах Трактор лише у серії шестиметрових здолав Честер, а Вікінг не зміг зупинити УТЕІ.

У пробитті пенальті за третє місце, Честер вийшов переможцем.

Фінальна гра порадувала глядачів крутим камбеком. Трактор вже у першому таймі повів у два мячі. Допоміг їм у цьому утеішник Михайловський, який рятуючи свої ворота від неминучого голу, зіграв рукою. Як результат, пенальті і вилученя на 2 хвилини. Трактористи скористались перевагою і провели два голи, та до кінця першої половини гри зелені відіграли один мяч. Та вже у другому таймі Добровольский і компанія зуміли вийти вперед. А на останніх хвилинах забити четвертий вже у пусті ворота.

Команда УТЕІ КНТЕУ вчетверте стає чемпіоном турніру I Belive In U.

Тарас Галушка, Лобда