На Берегівчанин на дискотеці зламав щелепу односельцю

Молодик опинився на лаві підсудних через бійку…

Вироком Берегівського районного суду Закарпатської області до двох років позбавлення волі умовно засуджено 24-річного берегівця. Юнак опинився на лаві підсудних після бійки на сільській дискотеці, де він зламав щелепу 22-річному хлопцю.

На початку весни ц.р. у нічному клубі «Флейм», що в с.Велика Бийгань Берегівського району, між двома молодими відвідувачами виникла сварка.

Юнаки вийшли «на розборки» на подвір’я, а далі стали битися. 24-річний берегівчанин наніс удар кулаком в обличчя своєму 22-річному супернику, зламавши йому щелепу.

За даним фактом слідчим Берегівського райвідділу міліції було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Після проведення ряду слідчих дій та експертиз справу було скеровано до суду.

Берегівський районний суд, розглянувши матеріали справи, виніс вирок – позбавлення волі строком на 2 роки. Однак суд взяв до уваги те, що підсудний вперше вчинив злочин, повністю визнав свою вину та розкаявся у скоєному. Як наслідок – суд звільнив його від відбуття покарання з іспитовим строком на 1 рік.

Інформація Берегівського РВ УМВС