Хлопець накрав “добра” з АВС на 15 тисяч

21-річний ужгородець украв з магазину «АВС» на вул.Собранецькій продукти харчування та електроприлади на суму близько 15000 гривень. Крадія викрила міліція.

По телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 31-річного приватного підприємця про те, що невідома особа викрала з належного йому магазину «АВС» продукти харчування, флекс та електродрель.

На місце події прибула слідчо-оперативна група міськвідділу міліції.Правоохоронці встановили, що зловмисники проникли до магазину шляхомпошкодження серцевини замка на дверях.

Працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції встановили,що до крадіжки причетний 21-річний мешканець міста. Коментуючи свійвчинок, ужгородець пояснив, що ніде не працює, а їсти хочеться…

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції відкрито кримінальнепровадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення). Санкція статті передбачає позбавлення волі настрок від 3 до 6 років. Триває досудове розслідування.

Інформація Ужгородського МВ УМВС