У Виноградові затримали “гаражних” злодіїв

Протягом трьох днів з гаражів людей пропадали речі

П’ятеро молодиків із села Рокосово Хустського району, серед яких були й неповнолітні, крали з чужих гаражів у Виноградові.

З 3 по 6 червня до Виноградівського райвідділу міліції кожного дня надходило по декілька заяв про крадіжки з гаражних приміщень місцевих жителів.

Зловмисники проникали до гаражів вночі, шляхом зламування замків. Крали здебільшого велосипеди, інструменти та різний господарський інвентар. Аналіз усієї наявної інформації щодо цих злочинів дав підстави оперативникам припускати, що це, як мовиться, справа одних і тих же рук, до того ж не місцевих крадіїв.

Оперативникам вдалося вийти на слід ймовірних крадіїв. Затримали їх безпосередньо після скоєння кримінального правопорушення. Крадіями виявилися п’ятеро мешканців Хустського району, двоє з яких неповнолітні. У затриманих вилучили майже всі викрадені речі.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у житло). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. На сьогодні відомо про п’ять крадіжок, але правоохоронці перевіряють причетність цих осіб до вчинення аналогічних злочинів.

Інформація Виноградівського РВ УМВС