Двоє ужгородських підлітків отруїлись алкоголем

Батьків притягнуть до відповідальності, а підприємців просять думати про наслідки своїх дій

По телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення з дитячої лікарні міста про те, що до них каретою швидкої медичної допомоги було доставлено двох 14-річних жителів міста з діагнозом: алкогольне отруєння. На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції.

Встановлено, що неповнолітні вживали алкогольні напої у парку на вул.Жупанатській в Ужгороді разом з своїми друзями. Останні й пригостили їх алкоголем. Відносно батьків неповнолітніх складено адміністративний протокол за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей).

Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. По даному факту проводиться перевірка.

Шановні підприємці! Ужгородські міліціонери звертаються до вас із проханням неухильно дотримуватися чинного законодавства, не продавати алкогольні напої та тютюнові вироби дітям. Адже кожен з нас відповідає за майбутнє покоління. Шановні мешканці міста! У випадку встановлення фактів продажу в торговельних закладах неповнолітнім алкогольних напоїв і тютюнових виробів, повідомляйте про це на тел.102.

Про це йдеться у повідомленні Ужгородського МВ УМВС