На Закарпатті пом’янули першого загиблого у зоні АТО закарпатця (ФОТО)

Відвідали могили й іншиш полеглих на Сході краян.

Сьогодні, 14 червня, у Берегові на міському кладовищі відбулася панахида за загиблим берегівчанином, учасником АТО, Роландом Поповичем. Він став також першим закарпатцем, який загинув у зоні АТО.

Нагадаємо, 19-річний Роланд загинув рік тому на Сході в селі Макарове Станично-Луганського району під час бойового чергування на одному з блокпостів. Був бійцем підрозділу 128 МБР.

Роланд Попович народився у простій родині, яка проживає у місті Берегово. До дев’ятого класу Роланд навчався в ЗОШ № 1, де нещодавно встановлено памятну дошку загиблому бійцю. Прощалися з воїном-патріотом 16 червня 2014 року в Будинку культури. Провести його в останню путь прийшло багато його ровесників та побратимів по службі, а також тисяча простих місьтян.

13 червня о 8.00 за к.ч. у православній церкві по вулиці Бетлена відбувся молебень за загиблим воїном.

Сьогодні ж отець Еміліан з правосланої церкви провів панахиду біля могили Роланда Поповича. Пом’янути воїна прийшли його батьки, друзі, бойові побратими та небайдужі містяни.

Після панахиди учасники скорботного заходу відвідали також могили Михайла Тимощука, Олега Тюрікова та Шандора Товта, де запалили лампадки та поклали вінки і квіти.

Нагадаємо, у школах Берегова, де навчалися загиблі воїни було відкрито меморіальні таблички.

BeregszaszNews