За вихідні 5 людей загинуло на дорозі

Смерть застала їх внаслідок аварій

Протягом вихідних днів області трапилося 3 дорожньо-транспортні пригоди в яких 5 людей загинуло

Перша ДТП мала місце в с. Білин Рахівського району 13 червня. Водій автомобіля ВАЗ 2109 не впорався з керуванням та допустив зіткнення автомобілем ВАЗ 2114. Внаслідок ДТП водії обох транспортних засобівзагинули на місці ДТП.

Наступна пригода трапилася на Хустщині 14 червня. Водій автомобіля марки «Мазда – 3», Литовської реєстрації, об’їжджаючи перешкоду на автодорозі, не дотримався безпечної швидкості, внаслідок чого виїхав на обочину, де автомобіль зіткнувся з деревом. В наслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє пасажирів загинуло на місці.

Третя смертельна ДТП була в м. Берегово. Виїздом слідчо-оперативної групи було встановлено, що в м. Берегово водій мотоцикла марки «КавасакіНіндзя» не впорався з керуванням, з’їхав з автодороги та допустив зіткнення з огорожею будинку, в результаті чого від отриманих травм помер на місці події.

Усі транспортні засоби поміщені на штраф майданчики, за фактам ДТПпроводиться перевірка.

Державтоінспекція звертається до водіїв та учасників дорожнього руху бути вкрай уважними на автодорогах краю, дотримуватись Правил дорожнього руху, не перевищувати встановленої швидкості та використовувати засобизахисту. Адже кожна помилка чи лихацтво коштує не тільки здоров’я, але і життя!

УДАІ УМВС України в Закарпатській області