В Ужгороді на ринку Краснодонців невідомі влаштували бійку

Двоє чоловіків напали на підприємців, та нанесли їм численні тілесні ушкодження, внаслідок яких потерпілі опинились в лікарні.

У середу, до правоохоронців надійшло повідомлення, що на ринку «Краснодонців» неподалік магазину «Браво», на двох місцевих приватних підприємців, які займаються продажем годинників, напало двоє невідомих громадян. Нападники з місця вчинення злочину зникли дуже швидко.

Правоохоронці встановили, що злочинці були одягнені в чорний одяг та чорні рукавиці. Від потерпілих вони нічого не викрали, проте нанесли тілесні ушкодження, внаслідок яких в одного з чоловіків медики діагностували відкриту черепно-мозкову травму, а в іншого вибито зуби та садини на тілі.

Інформація розповсюджена на деяких сайтах стосовно наявності зброї у нападників чи потерпілих є безпідставною та не відповідає дійсності.

На даний час правоохоронці встановлюють всі обставини даної події та мотиви її вчинення. Оперативники вживають всіх необхідних заходів для затримання хуліганів, повідомили газеті «НЕДІЛЯ» в Ужгородському РВ УМВС області.

http://nedilya.net