Студенти на практиці ознайоилися з професією банкіра

Завдяки тісній співпраці кафедри фінансів і банківської справи з ПАТ КБ «ПриватБанк» відбулася екскурсія студентів ІІІ курсу напряму підготовки «Фінанси і кредит» до Ужгородського головного відділення Приватбанку.

Під час екскурсійної зустрічі заступник керівника банку Інна Василечко ознайомила студентів з напрямами діяльності та принципами роботи установи, продуктами та інноваціями, особливостями діяльності працівників та кваліфікаційними вимогами, з професійним складом персоналу, умовами праці, інтер’єром та екстер’єром банку.

Студенти мали змогу провести спостереження за обслуговуванням клієнтів, оцінити його високий рівень. Цікавою для них стала інформація щодо методики оцінювання результатів роботи працівників та системи їх винагородження за ефективне виконання посадових обов’язків.

Студентам-практикантам запропонували ознайомитися з бонусними програмами та взяти участь у квест-грі, за допомогою чого надається можливість навчитися, використовувати мобільні додатки ПриватБанку й мати бонус до 100 грн.

Родзинкою заходу став розіграш цінних призів від комерційного банку. За найкраще запитання щодо діяльності установи двоє студентів отримали книги (Кен Сигал «Безумно просто. Вдохновляющие примеры Apple» та Фред Райхельд, Роб Марки «Искренняя лояльность. Ключ к завоеванию клиентов на всю жизнь»), які, за словами голови правління ПАТ КБ «ПриватБанк» Олександра Дубілета, мають значний вплив на розвиток банку за останні декілька років.

Інна Василечко порекомендувала студентів прочитати ці книги та обговорити основні аспекти, висвітлені на їх сторінках, адже, за її словами, інноваційна політика Приватбанку на ринку банківських продуктів базується на сучасних та креативних маркетингових підходах, описаних в цих виданнях.

Студентам, які під час спілкування продемонстрували високий рівень знань, креативний підхід та вміння поєднувати теоретичні знання з практичною діяльністю в реальних умовах, запропонували після закінчення четвертого курсу та отримання диплому за ОКР «Бакалавр» приєднатися до згуртованої команди професіоналів установи, аби працювати у відділеннях Приватбанку в Закарпатській області.

Професорсько-викладацький склад та студенти кафедри фінансів і банківської справи щиро вдячні за багаторічну плідну співпрацю між ДВНЗ «УжНУ» та ПАТ КБ «ПриватБанк» у питанні підготовки висококваліфікованих фахівців для банківських установ.

Медіацентр УжНУ