«Берегово» зіграло з «Середнім» внічию

22 червня ФК „Берегово” не втримав мінімальну перевагу проти ФК „Середнє”.

ФК«Берегово» — ФК «Середнє» – 1:1 (юнаки 3:3)
Арбітр: Ярослав Козик (Мукачево)
Берегово: Кучінка, Микуланинець, Гичка, Красношлик, Кедебец, Парада (Варга,55 хв.), Яворів, Каганець (Луця,65 хв.), Ковтун, Кейс, Віщак
Заміна: Береш, Пуга, Деяк
Головний тренер: Мирослав Бабяк
Середнє:В. Мучічка, Дрозд, Назаркевич, Сегедій, Беца, Лазар, Лисаченко, Дуран (Федак,60 хв.), Стегура, Коваль (Лебідь,42 хв.), Соскида
Заміна:В. Мучічка, Ганич, Балаж, Задорожний
Головний тренер: Михайло Фанта
Голи: 1:0В. Луця –76 хв., 1:1В. Беца –83 хв.
Попередження: Кедебец (ФК «Берегово») –80 хв., Дуран (ФК «Середнє») –59 хв.

Остання гра берегівчан вразила. Команда Мирослава Бабяка хоч і програла, але виглядала дуже пристойно. Середнянцінавпаки — останнім часом демонструють не надто змістовну гру. Підопічні Михайла Фанти поступилися чотири гри поспіль і тому на цю гру налаштувались особливо.

Склад берегівчан був суттєво корегований. В основі не вийшли Річард Береш та Василь Луця. Відсутні були Олександр Скакун та Іван Сливка. Натомість поява Олександра Яворіва на вістрі атаки одразу ж впала в очі. Такі зміни у складі дають зрозуміти вболівальнику, що у команді зявився тренер наповнений ідей.

Це довела і сама гра. Перші хвилини матчу залишилися повністю за нашими хлопцями. За перші п’ять хвилин берегівчани створили три моменти, головніший з яких виник на 40-ій секунді, коли удар Василя Ковтуна з десяти метрів прийняв на себе захисник.

До середини тайму гра вирівнялась, проте у гостей моментів не було. Берегівчани створювали поодинокі моменти, які частіше закінчувались ударами повз ворота. Кінцівка тайму запамяталася лише однією заміною від середнянців та гарним сейвом Павла Кучінки, який був змушений ловити „шкіряного” після удари Михайла Стегури.

У другому таймі підопічні Мирослава Бабяка знову почали грати активніше. Добре грала звязка між Олександром Яворівом та Тіберієм Кейсем. Декілька разів після розіграшу таких комбінацій голкіпер гостей мав добряче працювати та переводити мяч на кутовий.

На 65-хвилині керманич Берегова вдався до ще однієї заміни не притаманній команді. На поле зявився Василь Луця і зробив він це замість півзахисника Юрія Каганця. Господарі поля перейшли в повністю атакувальний футбол. Це було не дивно, адже ініціатива була повністю за командою з Берегова.

На 76-хвилині берегівчани створили біля воріт гостей результативну атаку і вийшли вперед. Василь Ковтун вже традиційно накрутив суперників і замість того аби вдарити віддав пас на Золтана Варгу, який не думаючи ні секунди вдарив „сферу” у бік воріт гостей. Проте „шкіряний” після удару Золтана по зрадницьки влучив у стійку і вилетів в поле. На щастя для господарів першим на мячі був Василь Луця, який переправив його у сітку воріт – 1:0.

Після того, як берегівчани вийшли уперед гра трохи збавила оберти. Берегівчани переналаштувались на гру в контратаку, а гості з останніх сил хотіли створити гольовий момент біля воріт Павла Кучінки.

На 83-хвилині матчу гості заробили штрафний. З доволі пристойної відстанні його виконувати наважився Михайло Стегура. Він зробив передачу у карний майданчик господарів, де не надійна гра на виході Павла Кучінки призвела до голу. Автором спокійно можна назвати Стегуру, або навіть Кучінку, та останнім до „шкіряного” доторкнувся Василь Беца – 1:1.

Решту матчу берегівчани намагалися все ж таки вирвати перемогу, але сили гравців вже полишили остаточно. Підсумковий результат 1:1 залишив нашу команду на 10-ій сходинці з активном –7 очок.

Інші результати восьмого туру:
ФК „Ужгород” – „Севлюш” Виноградів – 1:2 (юнаки: 1:0)
ФК „Боржава” Довге – ФК„В. Бийгань” – 0:4 (2:2)
ФК „Поляна” – ФК „Бужора” Іршава – 3:2 (0:1)
ФК „Дийдо” – ФК „Оболонь” Хуст – 5:0 (0:2)
ФК „Тячів” – ДЮФК „Мукачево” – 0:3 (1:3)

За підсумками восьми турів у чемпіонаті області лідирує ФК„В. Бийгань” –18 очок.

Наступний матч ФК „Берегово” проведе на виїзді з виноградівським „Севлюшем”28 червня.

Новини Берегівщини