Тіна Кароль допомогла обласній дитячій лікарні в Мукачеві

Тіна Кароль продовжує допомагати онкологічним лікарням.
Українська співачка Тіна Кароль, яка подарувала учасникові “Голосу країни” квартиру в Києві, надала допомогу вже 22-рому дитячому онкологічному відділенню лікарні України.

Артистка передає свої гонорари за сольні концерти власного Благодійного Фонду “Полюс тяжіння”, який закуповує необхідне медичне обладнання в дитячі онковідділення по всій країні.

Наразі співачка змогла допомогти вже двадцяти двом містам. Про це сьогодні повідомляється на сторінці Фонду співачки. Завдяки додатковому концерту в Дніпропетровську була надана допомога Гематологічному відділенню Закарпатської обласної дитячої лікарні в місті Мукачеві.

Прилади для хіміотерапії, інкубатори, голки, катетер, системи для інфузомату – чого тільки немає у списку наданої допомоги. У Фонді співачки розповіли, що лікарі всіх лікарень, куди приїжджає Місія Фонду Кароль самі пишуть список необхідних відділенню медикаментів або медичного обладнання. Після чого Фонд співачки надає допомогу згідно зі списком. Були міста, де Місія Фонду не тільки купувала медикаменти, але і вставляла вікна в палатах і купувала ліжка.

“Ми схиляємося перед добротою Тіни Кароль! Простій людині не можна зрозуміти наскільки важлива її допомога! Вона наша мати-берегиня”, – написала на своїй сторінці в соціальній мережі лікар Любов Доброва.

http://tsn.ua