Чоловік на “П’яному базарі” торгував набоями

“Бізнес” чоловіка провалився…

36-річний мешканець Ужгородського району намагався продати 28 набоїв на ринку по вул. Бородіна в обласному центрі.

Після обідньої пори на телефон «102» до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Бородіна невідомий чоловік, неохайної зовнішності, пропонує перехожим придбати набої.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група та дільничні інспектори міськвідділу. Невідомого з набоями, міліціонери знайшли. Особу чоловікавстановлено – ним виявився 36-річний мешканець с. Великі Геївці Ужгородського району.

«Продавець» пояснив, що набої знайшов й зберігав вдома, а коли знадобилися гроші, вирішив їх продати. Однак його планам завадили міліціонери…

У зловмисника міліціонери вилучили 28 набоїв, які було направлено надослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень,передбачених ч.1 ст. 263 (незаконне придбання, зберігання та носіннябойових припасів без передбаченого законом дозволу) та ч.2 ст. 15 ч.1 ст. 263 (закінчений замах на збут бойових припасів без передбаченого закономдозволу). За свої протиправні дії горе-продавець кілька років може провести у місцях позбавлення волі.

Інформація Ужгородського МВ УМВС