10-річний хлопчик загинув під колесами машини

Водій викликав швидку, однак травми були сильнішими за життя…

Водій, мешканець селища Великий Бичків, рухаючись на своєму автомобілі здійснив наїзд на 10-річного хлопчика, дитина від отриманих травм померла на місці.

Автопригода трапилася близько 13.00 години у селі Луг. 27-річний водій автомобіля марки “Land Rover” скоїв наїзд на 10 – річного хлопчика, який переходив дорогу.

Водій відразу зателефонував до чергової частини Рахівського райвідділу міліції та викликав карету швидкої допомоги. На жаль дитину не вдалося врятувати, від отриманих травм хлопчик помер на місці ДТП.

– Водій автомобіля опитаний та відпущений, транспортний засіб доставлений на штрафний майданчик, – повідомив очільник Рахівського райвідділу міліції Людвіг Файт. – Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого). Караються такі діяння позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Інформація Рахівського РВ УМВС