Двоє зловмисників побили та пограбували закарпатця

Двоє зловмисників увірвалися до будинку 45-річного мешканця с. Минай Ужгородського району, нанесли йому численні тілесні ушкодження за ніби то борг. Після чого нападники прихопили з будинку потерпілого телевізор та зникли.

Вчора до чергової частини Ужгородського райвідділу міліцїї надійшло повідомлення від лікаря, що до них каретою швидкої медичної допомоги в приймальне відділення доставлено мешканця села Минай з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та різана рана шиї. Правоохоронці виїхали в лікарню, щоб опитати чоловіка та встановити всі обставини, за яких він отримав ушкодження.

Як розповів потерпілий, ввечері до нього додому увірвалися двоє невідомих чоловіків та почали вимагати від нього повернення боргу, після чого нанесли йому численні удари руками в область голови, а один із них схопивши кухонного ножа, наніс удар в область шиї. Після цього розбійники викрали з будинку телевізор та зникли в невідомому напрямку.
Працівники сектору карного розшуку Ужгородського РВ негайно розпочали пошуки нападників, та за декілька годин було встановлено їх особи. Сьогодні правоохоронці вже затримали одного із зловмисників – 25-річного уродженця Криму, раніше судимого за угон автомобіля. На даний час міліціонери вживають всіх необхідних заходів для затримання його спільника.

За даним фактом слідчим відділенням Ужгородського РВ розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Ужгородський РВ УМВС