З корупцією боротимуться жорсткіше

Протидію контрабанді, незаконній міграцій та корупції у митній сфері й охороні кордону обговорили на міжвідомчій нараді керівників правоохоронних органів краю в прокуратурі Закарпатської області.

Прокурор області Володимир Янко розпочав нараду з того, що нагадав про вимогу, поставлену Президентом: радикальне подолання корупції і контрабанди. Адже саме ці проблеми – найбільш глобальні в державі, тому протидію їм віднесено до пріоритетних напрямків діяльності правоохоронних органів.

Володимир Михайлович зазначив: хоча протягом поточного року правоохоронні органи активізували діяльність на цій ділянці роботи, слід виробити додаткові, нехай новаторські, але більш жорсткі заходи для боротьби з корупцією, контрабандою та нелегальною міграцією в краї.

“У нас понад 470 км кордону, – звернувся прокурор до присутніх, – унікальна область, яка межує з чотирма європейськими державами і це зобов`язує нас ще ефективніше використовувати надані нам повноваження і вдаватися навіть до радикальних дій, аби навести лад у цих питаннях. Цього вимагає від нас і Президент України, і суспільство.

Джерело: прес-служба прокуратури Закарпатської області