Тячівським грабіжникам “світить” до 6 років ув’язнення

Днями до чергової частини Тячівського РВ УМВС поступило повідомлення від 26-річного мешканця села Угля, Тячівського району, який повідомив, що двоє знайомих громадян нанесли йому тілесні ушкодження.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце пригоди встановлено, що двоє зловмисників їдучи на автомобілі, зупинилися біля потерпілого який також знаходився за кермом свого авто, в ході розмови нанесли йому тілесні ушкодження, витягнули з автівки, після чого відкрито заволоділи майном яке знаходилось в салоні а саме: ноутбуком, флеш картою пам’яті, документами на автомобіль та посвідченням водія на ім’я потерпілого.

Тячівські оперативники одразу ж вийшли на слід зловмисників та невдовзі вилучили викрадене з автомобіля одного з підозрюваних.

Як повідомляє начальник Тячівської міліції Павло Маскалюк: «За даним фактом внесено відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 Кримінального Кодексу України (відкрите викрадення чужого майна поєднане з застосуванням фізичного насильства та вчинено групою осіб) триває досудове слідство».

УМВС України в Закарпатській області