На кордоні з Угорщиною зупинили 6-ох мігрантів

На ділянці відповідальності відділу «Вилок» прикордонники Мукачівського загону затримали 6 незаконних мігрантів.

Прикордонний патруль виявив групу людей за 700 метрів від кордону з Угорщиною. Після основної та повторної вимоги прикордонного наряду щодо припинення руху невідомі особи прискорили рух в сторону сусідньої держави та намагалися втікти. З метою затримання порушників був здійснений попереджувальний постріл, після чого особи зупинили рух. Серед виявлених громадян було 6 осіб без документів, з яких 4 жінки та двоє дітей. Затримані повідомили, що вони є громадянами Узбекистану.

Нагадаємо, що наразі співробітники Держприкордонслужби у тісній взаємодії із взаємодіючими органами, прикордонними відомствами країн Європейського Союзу проводять заходи в рамках спільної операції «Кордон-2015». Операція направлена на виявлення каналів переправлення незаконних мігрантів, ймовірних маршрутів їх руху, викриття та компрометація існуючих каналів протиправної діяльності на всій території України.

Загалом від початку операції співробітники Держприкордонслужби із взаємодіючими органами виявили та затримали понад 300 незаконних мігрантів.

По матеріалам Державної прикордонної служби України