В Ужгороді під ОДА зігнали тітушок, щоб подякувати закарпатській міліції

Як інформує власкор Mukachevo.net, близько 200 чоловік типової зовнішності зібралися під будівлею Закарпатської ОДА о 13:30 на площі Народній в Ужгороді.
У них в руках були заготовлені плакати з подяками закарпатській міліції та зі звинуваченнями на адресу Віктора Балоги. Дехто плакатами прикривав обличчя від камер.

Людина, яка назвала організатором мітингу і представилася як В’ячеслав Харченко пригрозив, що вони з колегами можуть створити озброєні загони і почнуть допомагати закарпатській міліції наводити в область лад.

 

 

 

 

На запитання звідки зброя, чоловік уточнив, що у його оточенні є чимало мисливців, які мають зареєстровану зброю.

Варто наголосити, що у Мукачеві журналісти Reuters та Радіо Свобода зафіксували на відео одного такого мисливця, який з власною зброєю стояв на посту поруч з правоохоронцями. Більше того, спершу міліція спробувала запевнити, що ця людина також правоохоронець, який не встиг перевдягнутися.

Цікаво, що сам мітинг тривав десь 20-25 хвилин.

Нагадаємо, що вчора на тому самому ж місці відбувся мітинг Правого Сектору, на який також прийшли люди типової зовнішності, простіше кажучи тітушки, і ледь не спровокували бійку.

За інформацією джерел https://zakarpatpost.net   на мітингу під будівлею обласної міліції були присутні і міліціонери (у цивільному), у яких сьогодні вихідний день. Більшість із Мукачівського району.

http://www.mukachevo.net

One thought on “В Ужгороді під ОДА зігнали тітушок, щоб подякувати закарпатській міліції

  • 14.07.2015 at 16:21
    Permalink

    Ну харя дає !!!

Comments are closed.