РНБО: Росія готує великий наступ 

Протягом минулої доби відбувся один із найбільш інтенсивних обстрілів території України з моменту підписання Мінських угод, що свідчить про підготовку Росії до наступу на підконтрольні Україні території.
Про це повідомляє прес-центр РНБО.

“Останнім часом відбувається активізація спроб проникнення на територію України терористичних та диверсійно-розвідувальних груп, ворог активізував агентурну мережу та агентів впливу з метою підриву суспільно-політичної стабільності, сіяння панічних настроїв та підбурювання громадян до провокативних дій, зокрема спроб блокування переміщення підрозділів ЗСУ та Нацгвардії.

Дані дії свідчать про чергову спробу Росії та її маріонеток повністю зруйнувати Мінські домовленості та відновити активні бойові дії, розпочавши наступ, як мінімум, по трьом важливим напрямкам вздовж лінії зіткнення”. – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Генштаб Збройних Сил України відпрацьовує ефективні заходи протидії російській агресії. Створено оперативний штаб за участю керівників силових структур для організації протидії будь-яким провокаціям кремлівської агентури, забезпечення порядку в країні та безпеки громадян.

http://gazeta.ua