З Рахова до Києва тепер можна дістатися швидше

З 25 липня поїзд Рахів-Київ перебуватиме у дорозі на годину менше та отримає назву “Гуцульщина”.

Для більш комфортної подорожі пасажирів “Укрзалізниця” з 25 липня призначає нічний фірмовий пасажирський поїзд № 357/358 Київ – Рахів “Гуцульщина” замість поїзда № 457/458 цього ж сполучення. Завдяки новому розкладу курсування поїзда пришвидшено більш як на одну годину, він долатиме відстань за 17 годин 44 хвилини.

Поїзд № 358 Рахів – Київ вирушатиме з Рахова о 12:30 та прибуватиме до Києва о 06:14, що також забезпечує зручну пересадку на поїзди Інтерсіті+ № 722 Київ – Харків (курсує через Миргород, Полтаву) та № 732 Київ – Запоріжжя (через Олександрію, Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ).

У зворотному напрямку, аналогічне пришвидшення поїзда відбулося в березні цього року, тому з 25 липня розклад поїзда в напрямку Рахова не зазнає істотних змін і час поїзда № 357 Київ – Рахів у дорозі складе 18 годин 19 хв.

У складі фірмового поїзда другого класу “Гуцульщина” курсуватимуть плацкартні, купейні та спальні вагони класу люкс. Це поїзд із комфортабельними вагонами, що мають системи вентиляції та кондиціювання повітря.

Прес-служба “Укрзалізниці”