В Ужгороді знову горять автомобілі

Вночі в обласному центрі Закарпаття й прилеглому до нього районі спалахнули два легкові автомобілі. Однак у підсумку обійшлося без значних збитків.
Перший випадок трапився пізно ввечері 22 липня в Ужгороді на вул. Дружби народів. Біля приватного будинку загорілася машина марки «Москвич-412» 1989 року випуску. Пожежу побачили мешканці сусідніх будинків, які о 22:10 повідомили про подію до оперативно-рятувальної служби, а також допомогли власнику транспортного засобу загасити полум’я. Оскільки загорання помітили вчасно, машина постраждала несуттєво – пошкоджено передні ліві двері, переднє ліве крило й лакофарбове покриття транспортного засобу.

А вже вранці 23 липня пожежа охопила трирічну іномарку «Hyundai Accent». Вона знаходилася на території приватного обійстя, що на вул. Свободи в с. Холмок Ужгородського району. Власниця машини прокинулася й побачила, як горить її авто. Не гаючи часу, жінка о 05:20 подзвонила до Служби порятунку «101». Після цього вибігла надвір і почала самотужки приборкувати вогняну стихію. Правда, полум’я таки встигло пошкодити колесо, багажне відділення та лакофарбове покриття автомобіля.

В обох випадках правоохоронні органи з’ясовують причину виникнення пожеж. Завдані стихією збитки також встановлюються, повідомили в У ДСНС України у Закарпатській області.

http://zakarpattya.net.ua