Лише двох закарпатських міліціонерів покарали за хабарництво

Правоохоронними органами області у першому півріччі цього року складено 48 адміністративних протоколів про порушення антикорупційного законодавства.
З них 27 – органами прокуратури області, 15 – управлінням СБУ у Закарпатській області, 5 – управлінням МВС України в Закарпатській області, 1– прокуратурою з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

Із загальної кількості протоколів: 14 – порушення вимог щодо повідомлення про конфлікт інтересів, 5 – порушення вимог фінансового контролю, 4 – порушення встановлених законом обмежень щодо одержання дарунка (пожертви), 2 – порушення обмеження щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності.

За результатом розгляду 33 протоколів судами 25 правопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафів, 8 – закрито, 5 – за відсутністю події і складу злочину, 1 – повернуто судом у зв’язку з неналежним оформленням або за інших підстав.

З числа осіб, притягнутих до відповідальності, 2 – посадових осіб місцевого самоврядування, 1 – посадова особа райдержадміністрації, 1 – державний службовець 3-ї категорії, 2 – посадових осіб місцевого самоврядування 5-7 категорій, 2 – посадових та службових осіб інших органів державної влади, 1 – працівник державної податкової служби, 1 – державної прикордонної служби, 2 – органів внутрішніх справ, 15 – у бюджетній сфері, 1– у сфері охорони довкілля, 1– у сфері освіти, 4 – у сфері охорони здоров’я. Накладено штрафів на суму 9 тисяч 690 гривень.

http://www.mukachevo.net