Аваков у Facebook відзвітував про успішну роботу міліції Закарпаття

Особи, які займаються контрабандою в Закарпатській області, а також «патріоти в камуфляжі» отримали повістки в армію.

Про це повідомив у четвер, 23 липня, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на власній сторінці у Facebook, посилаючись на дані нового начальника ГУ МВС в Закарпатській області Сергія Князєва.

“Вилучили 39 автоматів на дослідження (під Мукачівську стрілянину) у мисливців. За три дні вручили 141 повістку в армію контрабандистам, і іншим “патріотам в камуфляжі”…біжать за кордон”, – написав Аваков .

Він зазначив, що сьогодні в регіоні були закриті 11 залів ігрових автоматів і в перспективі таких залів “(ще до сотні) все під санкцію судді”.

Також в Чопі накрили дві адреси, за якими знаходилися 8 нелегалів з Афганістану.

“Своїм наказом направив комплексну ревізію Закарпатського главку для ретельної перевірки за всіма напрямами. На час перевірки усунув керівника Мукачівської міліції”, – повідомив міністр.

Нагадаємо, раніше голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль повідомив, що в області затримали трьох контрабандистів і відправили у військкомат.

Нагадаємо, після стрілянини в Мукачево Порошенко заявив, що українська влада приймає виклик мукачівських контрабандистів. Президент має намір залучити для боротьби з контрабандою партнерів з сусідніх країн ЄС, а також поставити жорсткі терміни для рішучих кроків нового керівництва Закарпатської області.

http://gazeta.ua