Двох зниклих бійців «Правого сектору» буде оголошено в розшук

Ще двом бійцям ДУК «Правий сектор», які брали участь у збройному конфлікті в Мукачеві, повідомлено про підозру у вчиненні особливо тяжких злочинів. Про це інформує прес-служба Генеральної прокуратури України.

Повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 255 (створення злочинної організації та участь у ній) та ч. 3 ст. 258 (терористичний акт, що призвів до загибелі людини) КК України направлені у передбачений кримінальним процесуальним законодавством спосіб на адреси зазначених осіб.

У зв’язку з не встановленням фактичного місця перебування підозрюваних Генеральною прокуратурою України буде вирішуватись питання про оголошення підозрюваних у розшук та звернення до суду з клопотанням про надання дозволу на їх затримання з метою приводу до суду для участі у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

На сьогодні про підозру повідомлено вже шістьом бійцям ДУК ВПР «Правий сектор» у вчиненні особливо тяжких злочинів. Чотирьом з підозрюваних обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Джерело: Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України