Читайте у новому номері газети «Наш Ужгород»

Ліквідувати клани на Закарпатті – це утопія…

Скільки себе Ужгород пам’ятає, місто завжди було оазою стабільності і комфорту на окраїні тієї держави, до якої воно належало. Тут така правічна інерція спокою, що будь-які спроби порушити її ззовні терплять крах уже через кілька днів.

До роботи системи оцінювання незаконно втручалися

У Генпрокуратурі оприлюднили вражаючі результати обшуків в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Замість тюрми – фронт

Москаль карає контрабандистів мобілізацією

 

 

 

 

 

 

 

 

Нардеп Мосійчук порівняв літак Київ-Ужгород з домовиною

Народний депутат Ігор Мосійчук, який увійшов до складу тимчасової слідчої комісії парламенту, що розбирається із подіями у Мукачеві, поділився враженнями від авіаперельоту до Ужгорода на своїй сторінці у Facebook.

Заарештували ужгородських нападників

Прокуратура Ужгорода «зайнялася» двома правопорушниками, які здійснили розбійний напад на молоду жінку біля ТРЦ «Україна».

П’яного водія провчили військові

До місцевої міліції звернувся командир окремого загону спеціального призначення та повідомив, що на автодорозі в с.Кам’яниця водій BMW перешкоджав руху військової колони, не надав перевагу в русі військовій техніці, яка рухалася із проблисковими маячками.

Закарпатський «Правий сектор»: герої чи бандити

Дії представників закарпатського «Правого сектора», які влаштували стрілянину в Мукачеві, кваліфікуються як бандитизм, натомість  Василь Стойка запевнив, що події у Мукачеві – це провокація

Ужгородців запрошують вступати до поліції

Набір до патрульної служби Закарпаття почнеться із 27 липня і триватиме три тижні.

Коньячний «лівак»

Топлений цукор замість дубової кори – таким способом злочинці фарбували спирт та налагодили підпільний розлив «Закарпатського коньяку» в Ужгородському районі.

Біля Ужгорода трусило на 3,4 бала

На відстані 120 кілометрів від Ужгорода зафіксовано шість підземних поштовхів

Літо – час каменів у нирках

Виявляється, ризик утворення каменів значно підвищується в теплу пору року

Квасоля і шпинат – панацея проти сонливості

Деяким людям після прийому їжі властиве відчуття втоми і сонливості. Це красномовно говорить про те, що їжа була для конкретного організму «неправильною»

Чому відкладаються солі?

Захворювання (відкладення солей) виникає як результат тривалої перенапруги м’язів плечового пояса, внаслідок різких, посилених рухів у плечовому суглобі, які супроводжуються постійною травматизацією тканин.

Для спортсменів відкрили нову спеціальність в УжНУ

Ужгородський національний університет нещодавно отримав ліцензію на підготовку фахівців з фізичного виховання і спорту. Наразі здійснюється перший набір студентів.

Свіжий номер газети «Наш Ужгород» вже у продажу!

Купуйте у кіосках!

https://zakarpatpost.net