Голова Конституційного суду в реанімації

Під Полтавою трапилось криваве ДТП за участі глави Конституційного суду.

Під Полтавою, поблизу села Циганське, близько 21 години 26 липня сталася аварія за участі голови Конституційного суду України Юрія Бауліна. Про це повідомляє інформагентство “Полтава”.

За даними очевидців, автомобіль “Тойота Кемрі” виїхав на зустрічну смугу, що стало причиною зіткнення з автомобілем, в якому їхала родина з трьома дітьми. Також свідки аварії відмічають, що пасажиром “Тойоти” був Голова Конституційного суду України Юрій Баулін.

“По трасі на дуже високій швидкості їхала “Тойота Кемрі” з київськими номерами. Перевищувала швидкість явно і вийшла на зустрічну смугу. Відбулось лобове зіткнення зі старенькою іномаркою. Там була родина, батьки загинули на місці. Також постраждало троє діток. Хлопчик помер на місці, дівчинка 11 років жива, але в тяжкому стані. А третю дитину відкинуло, що її не можуть знайти, настільки сильним було зіткнення”, – розповів свідок ДТП.

Він також повідомив, що на місце подій з’їхалось багато машин з київськими номерами, й стало відомо, що в “Тойоті” був Голова Конституційного суду та його водій. Їх обох зараз доправили до реанімації.

http://gazeta.ua