Москаль узяв «шефство» над набережними Ужгорода

Русло Ужа та набережні від Пішохідного до транспортного мосту (центральна частина Ужгорода) звільняють від трави, кущів, наносів та різного сміття.

«Генеральне прибирання» робиться з ініціативи керівника області Геннадія Москаля.

– Це історичні набережні, які зараз знаходяться в дуже занедбаному стані, – зазначає Г.Москаль. – Немає такого туриста, що приїхав до Ужгорода й не захотів прогулятися вздовж річки. А береги й русло заросли травою й кущами, закидані різним непотребом. Я неодноразово робив зауваження меру – і публічно й приватно – щоб навів порядок, але результатів немає. Прийшло тільки двоє людей, котрі покосили півгодини, розпили пляшку й пішли.

Тому я попросив узятися за розчистку працівників управління лісового господарства. Поки що прибирають набережні й русло від пішохідного до транспортного мосту. Потім візьмуться за береги, що за транспортним мостом. Там іще гірше, можна займатися лісозаготівлею, оскільки дерева не вирубували, здається, років десять. Я вирішив узяти особисте шефство над руслом і набережними Ужа, щоб вони знову милували око городян та туристів.

http://www.carpathia.gov.ua