«Шахтар» здолав «Говерлу»

Сьогодні у матчі 3-го туру УПЛ «гірники» у Львові обіграли «Говерлу» з рахунком 2:0.

Неабияк поексперементував Мірча Луческу зі складом своєї команди на матч з «Говерлою». Хоча сказати, що наставник «Шахтаря» здивував масовою ротацією не можна сказати, адже донеччанам важливо зберегти сили і здоров’ я перед грою-відповіддю проти «Фенербахче».

Однак експериментальний не дав маху. З перших хвилин «гірники» затисли «Говерлу» біля штрафного майданчику і раз за разом накочували хвилі своїх атак. Чудовий момент відкрити рахунок був у Феррейри, але гостей врятувала поперечина.

Варто відзначити, що час від часу, особливо у стадії атаки, частенько було помітне непорозуміння у діях гравців «Шахтаря», які у такому складі вкрай рідко діяли до цього. З середини тайму «гірники» майже перестали створювати моменти біля воріт гостей. Причиною тому компактна гра у захисті «Говерли», а також чималий брак у діях не зіграних донеччан. Час від часу ужгородці навіть вибігали в атаку, проте довести справу до прицільного удару у підопічних Грозного вдалось лише раз.

На другий тайм у складі «Шахтаря» на вістря атаки вийшов Гладкий і зв’язав дії своїх партнерів по атаці до купи. Донеччани почали атакувати більш осмислено і скоро прийшли голи. Відкрив рахунок у матчі Тейшейра, який забив свій 50-й гол у складі «Шахтаря». А згодом, елегантним ударом з-за меж карної зони, Едуардо вкрутив м’яч у дальній кут воріт ужгородців.

Отже, «Шахтар» в доброму гуморі буде готуватись до матчу проти «Фенербахче» із максимальною кількістю очок в УПЛ після 3-х зіграних турів. У активі «Говерли» залишається два бали.

http://football24.ua