Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

Петрушка – це не лише приправа

Петрушка – одна з перших рослин, яка з’являється на городі на початку весни і росте до пізньої осені. Але не всі господині знають, що це не лише найпоширеніша приправа у багатьох кухнях світу, але й багата на корисні речовини рослина.

Щільність пивної піни допоможе виявити якісний напій

Як стверджують пивовари, секрет успіху їх продукту простий: вода, солод та хміль. А от про всілякі домішки виробники намагаються не згадувати.

Відбілюємо бюстгальтер

З часом білий бюстгальтер набуває неприємного сірого відтінку. Як його позбутися?

Фітотерапевти радять лікуватися від глистів лисичками

Лисички – найчистіші гриби в природі. А ще – неймовірно цілющі ліки завдяки кільком полісахаридам, що входять до складу цих грибів. Один з них – хіноманоза – знищує будь-яких кишкових паразитів разом із потомством.

Як видалити старий лак

У деяких випадках перед ремонтом або початком реставрації необхідно видалити з меблів або якої-небудь поверхні старий лак. Зробити це нескладно, якщо знати деякі хитрощі, що значно полегшують роботу

Коси з часнику

Саме в такий спосіб найкраще зберігати часник. Так підвищуються його лежкість, стійкість до бактеріальних гнилей.

Холестерин – будівельний матеріал організму

Медики і дієтологи застерігають від вживання продуктів, що містять цю речовину. Але не всі знають, що холестерин служить основним будівельним матеріалом для нашого організму, а його нестача може негативно вплинути на здоров’я та емоційний стан людини.

Від мозолів з пухирями допоможе сира картопля

Щоб натоптиші і мозолі не з’являлися, відповідально підходьте до вибору взуття. Воно повинно бути якісним, підходити за розміром, мати зручну колодку і не дуже тонку підошву.

Город у серпні

Помідори, перець і баклажани вже починають давати урожай, тому продовжуйте підживлювати їх органікою або мінеральними добривами.

Сад і ягідник у серпні

Якщо ви підживите в перших числах серпня плодові дерева фосфорно-калійними добривами, це допоможе деревам краще перенести зиму.

Рагу з кабачків і м’яса

Ситне, апетитне м’ясне рагу з кабачків можна подавати як самостійну страву або ж з улюбленим гарніром

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатний індекс: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ» по всій Україні!

http://zakarpatpost.com