Грозний: Розчарований результатом гри «Говерли» з «Металургом»

Післяматчевий коментар В’ячеслава Грозного.

Досить емоційно виступив у флеш-інтерв’ю, бо хотів висловити в прямому ефірі, те що болить.

Щодо матчу, то повністю переважали суперника, якби матч завершився з крупним рахунком на нашу користь – це було б об’єктивно. Але молоді гравці не мають досвіду виступів у Прем’єр-лізі – де не потрібно спішити, поспішають, а де слід зіграти в дотик – притримують м’яч. В першому таймі мали три-чотири нагоди, в другому також, практично всі гравці групи атаки мали моменти біля воріт суперника, але не реалізували. В другому таймі випустили Сергійчука, він досить посилив гру на правому фланзі. Лідерські якості продемонстрував Андрій Цуріков, він повів команду за собою, мені сподобалися його дії.

Орендовані футболісти мають зрозуміти, що така практика дає можливість їм грати в Прем ’єр-лізі, в своїх командах вони такої б нагоди не мали. Для того, щоб їм повернутися назад, їм потрібно класно грати й реалізовувати свої моменти. Тепер зуинюся на окремих моментах – ніякого штрафного удару в наш бік не було – Демченко впав сам перед Лухтановим.

Арбітр шукав нагоду, він усю гру її шукав, мені дивно, чому нас так не люблять в Прем’єр-лізі? З цього вигаданого стандарту нам забили. Розчарований результатом, не реалізацією нагод. Та головне для мене розвиток футболу, вже багато разів про це говорив, але віз і нині там. Кричать з трибун випускати закарпатців, але кого? Дякую «Динамо», що дав нам гравців, інакше ми б не мали з ким грати, дякую їм за це.

Ще раз повтрюся, якщо Нестор Шуфрич вибере шлях залишити команду – великий футбол закінчиться на Закарпатті. Можливо тут багатьом не подобаюся, бо не беру до команди через блат. Тут потрібно розбудовувати інфраструктуру, стадіони, базу, але нічого не змінюється в кращий бік. Потрібно бути чесним і говорити про це.

– Головна проблема для команди – низька реалізація?

Так, якби забив Гемега, то ми б цей матч виграли.

– Які завдання перед командою ставить керівництво у Кубку України?

Наш клуб звернувся до «Геліоса» з проханням перенести гру на середу 19 або четвер 20 серпня, вони відмовили нам. Для нас таке відношення – незрозуміле, адже їдемо на матч потягом упродовж двох днів. Тож відправимо на Кубок нашу молодіжну, такий Кубок мені не потрібен.

“Говерла”-“Металург” З – 1:1

Голи: Цуріков 80 (п) – Каплієнко 90

 

Склади команд:

“Говерла”: Рудько, Лухтанов, Єременко (Сергійчук 46), Хльобас (Хобленко 63), Савченко, Гемега, Кузик, Ягодінскіс, Люлька, Цуріков (к), Чумак.

Запасні: Бабенко, Ряшко, Худоб”як, Гончар, Кутас.

Тренер – Вячеслав Грозний

“Металург”: Старцев, Лисицький (к), Каплієнко, Кулинич, Корнєв (Демченко 81), Помазан, Попов, Жураховський (Платон 83), Татарков, Гвілія, Орелесі.

Запасні: Шеремета, Захаров, Юсов

Тренер – Анатолій Чанцев

Арбітр – Юрій Грисьо

Прес-служба ФК “Говерла”