В Берегово – на машині, а додому – “пішки”

50–річна жителька Мукачева приїхала у справах в Берегово. Там від неї викрали автомобіль «Шкода Октавія А5» на чеських номерах. Машину розшукує міліція.

Із заявою в Берегівський райвідділ міліції звернулася 50-річна жителька міста Мукачево. Жінка повідомила, що невідома особа незаконно заволоділа її іномаркою «Шкода Октавія А5». Машина темно-синього кольору, мала номерний знак Чеської Республіки 2АК2480.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що свою «Шкоду» мукачівка припаркувала неподалік спортивної бази, а сама пішла у справах. Коли ж через дві години повернулася, машини на місці вже не було. Автомобіль обладнаний сигналізацією не був.

Одразу після повідомлення про викрадення автомобіля в дію було введено план «Перехват». Машину поки не знайдено.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Правоохоронці звертаються до громадян. Якщо ви володієте будь-якою інформацією, яка допоможе встановити місце знаходження викраденого автомобіля та осіб зловмисників, будь-ласка, телефонуйте за номерами «102», (03141) -425-02, або звертайтеся особисто до чергової частини Берегівського РВ УМВС за адресою: м.Берегово вул.Сечені,13. Чи в будь-яке інше найближче відділення міліції.

Шановні автовласники! Обов’язково облаштуйте свій автомобіль сигналізацією, а в разі можливості встановіть додаткові механічні й електронні протиугонні пристрої. Адже це може вберегти машину від крадіїв.

Берегівський РВ УМВС