Дві жінки попалися на гачок до телефонних шахраїв

Попри всі попередження міліції, довірливі громадяни знову і знову попадаються на гачок телефонних пройдисвітів. Але не всі люди вірять у видумані історії шахраїв…
36-річна ужгородка вирішила відпочити на узбережжі моря в Одесі. На одному з відомих сайтів вона знайшла оголошення про здачу житла в оренду. Забронювала помешкання, перерахувала близько 1000 гривень. А далі зв’язок із «одеситом» обірвався… Жінка залишилася без грошей і звернулася за допомогою в міліцію.
У тенета шахрая потрапила й 18-річна студентка одного з навчальних закладів міста. За вигідною ціною дівчина вирішила придбати взуття через Інтернет-сайт. Гроші вона перерахувала на картковий рахунок зловмисника, однак «куплений» товар так і не отримала…
На щастя, не всі вірять шахраям. 57-річному ужгородцю теж зателефонував незнайомець і повідомив, що син чоловіка нібито знаходиться у тюрмі, а за його звільнення потрібно переказати 1500 доларів. У видуману шахраєм історію ужгородець не повірив, адже добре знає, що його син проблем із законом не має.
Шановні громадяни! Пам’ятайте, що збереження ваших коштів у таких випадках залежить тільки від вас. А якщо вас все ж ошукали, обов’язково звертайтеся до міськвідділу міліції, або телефонуйте на «102». Будьте обережні!

За інформацією Ужгородського МВ УМВС