Молодик з Іршавщини попався правоохоронцям

Молодий злодій обдзвонював усі квартири й ліз туди, де нікого не було. Але несподівано напоровся на господаря оселі…
Із заявою у Виноградівський райвідділ міліції звернувся місцевий пенсіонер. Заявник повідомив про те, що з його помешкання невідомий зловмисник викрав ювелірні вироби, гроші в сумі 150 гривень та банківську картку.
Поспілкувавшись із потерпілим пенсіонером, міліціонери з′ясували, що той бачив злодія. За описаними прикметами зловмисника невдовзі затримали. Ним виявився 28-річний житель с.Білки Іршавського району.
«Домушник» діяв просто. Заходив у будинок і обдзвонював усі підряд квартири. Коли двері відчиняв господар, непроханий гість находу придумував якусь історію: «Тут живе Вася чи Маша?», «Вибачте, переплутав адресу» й т.д. Якщо двері не відчиняли, то він за допомогою відмички відкривав їх і залазив досередини.
Проте в останній квартирі стався прокол. Злодій обнишпорив хату, знайшов у шафі гроші й коштовності, але напоровся на господаря. Виявляється, пенсіонер просто спав, а шум у приймальні його розбудив…
Злодій зумів накивати п′ятами, та описані господарем прикмети допомогли його спіймати.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження, злодія взято під варту. Слідство має з′ясувати всі епізоди злодійської «епопеї» затриманого іршавця.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області