Допоки ужгородка молилася, її обікрали

Крадій нещадно обібрав жінку….

Працівниця одного з лікувальних закладів Ужгорода позбулася грошей та мобільного телефону через свою необачність. Жінка вийшла помолитись, а злодій заліз у цей час до незакритого кабінета.

За допомогою до ужгородських міліціонерів звернувся 55-річна жителька Ужгородського району, яка працює в лікарні. Жінка повідомила, що з їїслужбового кабінету невідома особа вкрала мобільний телефон та грошові кошти в сумі 2400 гривень.

На місце події прибула слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку міськвідділу міліції. З’ясувалося, що у кабінеті потерпіла залишила свою жіночу сумку, в якій знаходилися гроші та мобільний телефон. Сама вийшла на кілька хвилин у капличку, яка розташована на території медзакладу. При цьому двері до свого кабінету не зачинила. Легковажністю жінки й скористався ласий до чужих речей зловмисник. Його розшукує міліція.

Шановні ужгородці! Міліціонери обласного центру закликають вас бути обачними та пильними, не залишати без нагляду свої речі. Завжди зачиняти двері до кабінетів, навіть якщо вийшли ненадовго.

Не афішуйте наявність у вас дорогих речей, особливо мобільних телефонів. Не виставляйте напоказ прикраси і годинник. Не діставайте без зайвої потреби гроші, тим більше не перераховуйте їх у всіх на виду. Цим може скористатися зловмисник, який бачить, де лежить ваш гаманець, мобільник чи інші цінності.

Якщо не вдалося уникнути біди, не гайте часу, а дзвоніть на 102, або зверніться до міськвідділу міліції. Ваше повідомлення допоможе оперативно знайти зловмисника.

Інформація Ужгородського МВ УМВС