Закарпатка хотіла покусати міліціонера

Алкоголь до добра не довів….

Надзвичайна пригода сталася вчора ввечері у Берегові. П’яна 39-річна берегівка накинулась з кулаками на власницю кафе, де їй відмовились продати алкоголь. Коли постраждала викликала міліціонерів, дісталося і їм.

Учора близько 23-ї години працівники берегівської міліції отримали інформацію про те, що на літній терасі кафе, розташованого у парку Фроді в центрі м.Берегово, стався інцидент. П’яна відвідувачка спричинила тілесні ушкодження 58-річній власниці закладу.

За викликом виїхала слідчо–оперативна група. На час приїзду правоохоронців у кафе відпочивали більше сотні відвідувачів, серед яких були й діти.

Як з’ясували співробітники міліції, винуватицею скандалу стала 39-річна жителька Берегова. Жінка разом із двома чоловіками прийшла в кафе вже у стані сильного алкогольного сп’яніння. Бачачи це, бармен відмовився продати їм горілку: мовляв, вам уже досить, а в нас багато дітей. Почувши відмову, нетверезі гості вчинили сварку. Особливо розперезалась п′янажінка, яка вдарила власницю кафе, що спробувала їх вгамувати.

Не вгамувала пристрасті й поява правоохоронців. Коли слідчий оформляв заяву потерпілої, її кривдниця стала погрожувати заявниці: мовляв, ми з тобою ще розберемось…

Ігноруючи неодноразові прохання співробітників міліції припинити протиправні дії, нетвереза відвідувачка почала чинити опір і їм. Нетвереза хуліганка матюкалася, штовхала міліціонерів, шарпала за формений одяг. Навіть намагалась вкусити слідчого за руку… Міліціонерам довелось вгамовувати войовничу жінку наручниками…

– За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.342 ч.2 Кримінального кодексу України (Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків), – повідомляє начальник Берегівського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця.

За скоєне неадекватній жінці загрожує штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт на строк до шести місяців, обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на строк до двох років. Триває слідство.

Інформація Берегівського РВ УМВС