Геннадій Москаль представив нового голову Великоберезнянської РДА

Після оприлюднення розпоряджень Президента про призначення на Закарпатті голів райдержадміністрацій голова облдержадміністрації Геннадій Москаль почав особисто представляти нових керівників на місцях.

Першим зі списку став голова Великоберезнянської РДА Василь Симочко, на представленні якого зібрався весь актив району, включаючи керівників силових структур, підприємців та сільських голів.

Після офіційного представлення нового очільника району Г.Москаль обговорив із присутніми найбільш актуальні питання Великоберезнянщини — ремонт доріг, залучення інвестицій, стан соціальних об’єктів, допомога учасникам АТО тощо.

Керівник області запевнив що ніякої оптимізації навчальних чи лікувальних закладів не допустить і закликав районну владу збільшити видатки на харчування дітей у школах та утримання пацієнтів у лікарнях.

— Уряд припинив фінансування ремонту автодоріг із Держбюджету, тому ці витрати лягають на районну владу, — наголосив Г.Москаль у своїй промові. — Утім, районний бюджет зараз перевиконується, а значить, джерела фінансування є. Новий керівник починає працювати в районі без фінансових боргів, і це вже добре. Я щиро бажаю йому успіхів.
Сільські голови запропонували відновити запроваджені Г.Москалем у 2001 році Дні добросусідства з Польщею, Підкарпатське воєводство якої межує з Великоберезнянщиною, а також допомогти в розвитку туристичної галузі. Керівник області запевнив, що максимально сприятиме цим ініціативам.

Довідково: Симочко Василь Васильович народився 19 квітня 1974 року в смт.Великий Березний Закарпатської обл. У 1996 році закінчив Ужгородський державний університет (облік і аудит, економіст). 8 років очолював великоберезнянське виробничо-комерційне приватне підприємство.

http://www.carpathia.gov.ua