Через місяць після стрілянини в Мукачеві керівники Чопського загону та Закарпатської митниці досі на посадах

Зміни керівництва відбулися тільки у Мукачівському прикордонному загоні, і то лише минулого тижня.
Його очолив Володимир Паршиков, який досі працював у Луганську та Чернівцях.

Як парадоксально б це не звучало, але попередній очільник Мукачівського прикордонного загону піде на підвищення. Про це коментарі Mukachevo.net заявив начальник Західного регіонального управління ДПСУ генерал-майор Володимир Плешко, який минулого тижня приїхав до Мукачева представляти Паршикова.

– Полковник Андрій Панченко прийняв для себе рішення написати рапорт на звільнення з посади. На це були причини. Однак його не відсторонять від служби. Як тільки він вийде з відпустки, йому буде запропоновано вищу посаду, – наголосив генерал-майор Плешко.

Ще парадоксальніша ситуація в іншому прикордонному загоні Закарпаття – Чопському. Ним досі керує Сергій Крень, який очолив загін одночасно, коли й Андрій Панченко очолив Мукачівський, наприкінці травня.

Через місяць після контрабандних розбірок в Мукачеві без кадрових змін і на Закарпатській митниці. Нею досі в статусі т.в.о. керує Роман Крутяк, який очолив Закарпатську митницю у вкрай сумнівний спосіб за місяць до стрілянини в Мукачеві, а у 2010 році фігурував як підозрюваний у контрабандній справі.

Усе це виглядає дуже дивно, адже президент Петро Порошенко під час представлення Геннадія Москаля в Ужгороді публічно заявив про необхідність негайно відсторонити очільників обох прикордонних загонів Закарпаття (Чопського та Мукачівського), а також проанонсував кадрові зміни на митниці.

http://www.mukachevo.net