У вентиляційній шахті ужгородської 9-ти поверхівки знайдено труп чоловіка

Муміфікований труп невідомого чоловіка було виявлено у вентиляційній шахті 9-поверхівки на вул.Заньковецької в м.Ужгороді. Особу покійного і те, яким чином він туди потрапив, з′ясовують правоохоронці.

Вчора ввечері по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від директора ЖРЕР про те, що під час перевірки вентиляційної шахти у житловому будинку на вул.Заньковецької між 4 та 5 поверхами виявили людську руку.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Інформація підтвердилася. У шахті дійсно знаходився труп людини. Тіло чоловіка частково муміфіковане.
Відразу визначити причину смерті людини не вдалося. Труп було відправлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Правоохоронці вживають заходи щодо встановлення особи чоловіка.

З’ясувалося, що працівників ЖРЕРу викликали самі мешканці через сморід, який ішов із вентиляційної шахти. Коли ж її перевірили, то виявили розкладений труп…

Як з’ясували правоохоронці, на вентиляційній шахті була відсутня верхня захисна кришка, що й призвело до падіння людини всередину шахти. На жаль, життя чоловіку вже не повернути. Та попередити трагічну смерть людини можна було, якби комунальники виконували свої обов’язки чесно й добросовісно.

УМВС України у Закарпатській області