Мукачівець хотів залишити вихованців дитсадка без тепла на зиму

19-річний житель с.Кольчино Мукачівського району заліз уночі до приміщення котельні дитячого садка та викрав звідти акумулятор до котла та перетворювач напруги. Злодія спіймала міліція.

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернулася завідувач дошкільного навчального закладу з с.Кольчино Мукачівського району. Заявниця повідомила про те, що вночі невідома особа залізла до їхньої котельні й скоїла крадіжку акумулятора й перетворювача напруги доелектрокотла.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 19-річний мешканець с.Кольчино, раніше судимий. Хлопець зізнався у скоєному та пояснив, що крадіжку спланував заздалегідь. Вночі зірвав з котельні навісний замок, проник всередину, звідки викрав перетворювач напруги таакумулятор до котла.

Крадене добро молодий злодій встиг продати за 500 гривень. Речові докази вилучено. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням). Триває досудове розслідування.

Мукачівський МВ УМВС