Найбільші тютюнові компанії боротимуться із закарпатськими контрабандистами

Найбільші тютюнові виробники України висловлюють готовність до співпраці із Закарпатською ОДА в протидії контрабанді сигарет, повідомляється на офіційному сайті голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

Українська асоціація виробників тютюнових виробів «Укртютюн» направила Геннадію Москалю листа з проханням провести зустріч і обговорити питання про об’єднання зусиль у протидії контрабанді тютюнових виробів. Асоціація представляє інтереси найбільших виробників тютюнових виробів на ринку України: ПрАТ «Філіп Морріс Україна», АТ «Джей Ті Інтернешнл Компані Україна», ПАТ «Джей Ті Інтернешнл Україна», ПрАТ «АТ Тютюнова компанія В.А.Т. – «Прилуки», ПрАТ «Імперіал Тобакко Продакшн Україна», ПзІІ «Імперіал Тобако Юкрейн». Зустріч із керівництвом асоціації буде проведено найближчим часом.

Нагадаємо, що минулого тижня Г.Москаль провів нараду з представниками компанії «Джей Ті Інтернешнл Компані Україна» (яка на сьогодні є третім за величиною платником податків в Україні) та керівництвом силових структур області. За результатами наради компанія взялася проводити експертизу вилучених нелегальних сигарет на предмет їхнього походження та профінансувати навчання прикордонників із Закарпаття у відомому кінологічному центрі в Чехії.

moskal.in.ua