Дитина загубилась у торгівельному центрі

В Мукачеві у торговельному центрі «Щодня» загубилася 11-річна дівчинка зі Сваляви, котра приїхала туди з батьком.

До міськвідділу міліції зателефонував сьогодні схвильований мешканець м.Сваляви. Заявник повідомив про те, що, перебуваючи у торговельному центрі «Щодня» в м.Мукачеві, загубилася його 11-річна донька. В магазин вони приїхали купувати шкільне приладдя.

На місце події негайно прибули працівники міліції. Обстежуючи прилеглу територію, співробітники кримінальної міліції у справах дітей знайшли схожу за описом дівчинку, яка блукала неподалік торговельного центру.

– Ви навіть не уявляєте, який я був щасливий, почувши, що міліціонери вже знайшли мою дочку! Я дуже вдячний працівникам міліції за їхню роботу,- прокоментував батько дівчинки.

Сама ж 11-річна дівчинка пообіцяла правоохоронцям, що більше не відходитиме далеко від батька. А якщо їй буде потрібна допомога, відразу ж звертатиметься в міліцію.
Правоохоронці звертаються до батьків з проханням бути уважнішими до своїх дітей. Особливо, якщо ви їдете до іншого населеного пункту.

– Якщо дитина загубилася у великому торговому центрі – зверніться до адміністрації магазину. За допомогою відеоспостереження і гучного зв’язку знайти дитину буде простіше. Привчайте дитину, щоб вона завжди пильнувала, де ви. Трапляється, що дитина захоплюється грою і може не помітити, куди ви відійшли. Зрозумівши, що вас немає, вона може заблукати, шукаючи вас. Попереджайте дитину, що ви йдете в магазин, а дитина нехай залишається на майданчику й нікуди не відходить, – коментує начальник кримінальної міліції у справах дітей Мукачева Василь Соскіда.

Джерело: Мукачівський МВ УМВС